Cum găsești un estetician credibil Când cauți un estetician, Cox sugerează să începi din gura în vorbă și să întrebi prietenii și membrii familiei dacă au vreo recomandare.

Cum găsești un estetician credibil Când cauți un estetician, Cox sugerează să începi din gura în vorbă și să întrebi prietenii și membrii familiei dacă au vreo recomandare.

Se pare că Witherspoon poartă rezervoarele de antrenament preferate pe buclă, și cine o poate învinovăți? Cămașa „Căutător de Suflet” a făcut încă o apariție două luni mai târziu, în timp ce actrița atletică a părăsit o clasă de antrenament.

Image zoom Getty Images RELATED: Reese Witherspoon and I Wear Același Comfy Hoka One One Sneakers to Run Errands Witherspoon Witherspoon „Căutătorul de suflet” este epuizat, dar puteți totuși să vă bucurați de vibrații bune care curg cu stiluri spirituale similare Gangster. Nu puteți bate reducerile la vânzarea de primăvară a Nordstrom, așa că acum este momentul să înscrieți câteva dintre aceste stiluri aprobate de celebritate cu mai puțin înainte ca vânzarea să se încheie pe 13 aprilie.

Colecția actuală a lui Gangster Spiritual este o gamă colorată de pasteluri, curcubee, stele și mototouri, precum „alege fericirea”. Inspirată de plajele din Veneția și de promisiunile unui nou deceniu, linia include tancuri supernove și pulovere cu temă zenă. Este tot ceea ce trebuie să arate ca un iaurt dedicat, fie că îl transpirați pe covoraș sau căzuiți pe canapea.

Zoom imagine Nordstrom Pentru a cumpăra: Plover Spiritual Gangster Savasana cu bandă, 47 $ (a fost 78 $); nordstrom.com Spiritual Gangster mi-a zguduit lumea când am fost într-o retragere de yoga în Bali.harmoniqhealth.com Desigur, am decis că am nevoie de o rotație constantă a tancurilor proclamând „namaste toată ziua” pentru a-i impresiona pe colegii mei yoghini.

Am apelat la Spiritual Gangster pentru rezervoarele sale grafice din bumbac moale, ușor, pentru a mă menține răcoros atât pe covoraș cât și în afara. Modelele drăguțe ar fi fost suficiente pentru a mă menține să mă întorc mai mult, dar am fost vândut în continuare de felul în care țesăturile de înaltă calitate țineau prin zeci de purtări și spălări.

Imagine zoom Nordstrom Pentru a cumpăra: Jambiere spirituale cu talie înaltă esențială, 74 $ (a fost 98 $); nordstrom.com Spiritual Gangster este brandul de yoga confortabil pe care yoghinii îl jură. Miley Cyrus practică ashtanga vinyasa yoga de șase ori pe săptămână și a fost văzută purtând și gangster spiritual.

Coincidență? Nu cred. RELATED: Cele mai bune 11 covoare de yoga pentru fiecare tip de yogi Puteți, de asemenea, să profitați de avantajele hainelor spirituale pentru gangster pentru alergare, box, ciclism și multe alte antrenamente.

Aceste ținute confortabile sunt suficient de versatile pentru a susține diferite tipuri de sesiuni de transpirație. Puteți face checkout în timpul vânzării de primăvară a Nordstrom dacă doriți să arătați la fel de sport ca stelele. Indiferent dacă sunteți un yogi nepoliticos sau nu ați pășit niciodată pe o rogojină, sunteți obligat să arătați ca un profesionist în aceste stiluri demne de celebritate din Spiritual Gangster.

Înscrieți-vă la newsletter-ul nostru pentru cumpărături pentru sănătate pentru a obține doza zilnică de terapie cu amănuntul, cu oferte avantajoase, selectate de editorii noștri – direct la adresa de e-mail. Ce este un estetician – și cum este diferit de un dermatolog?

Clarificăm marea dezbatere a pielii o dată pentru totdeauna. De Susan Brickell 02 octombrie 2019 Fiecare produs pe care îl oferim a fost selectat și revizuit în mod independent de echipa noastră editorială.

Dacă efectuați o achiziție folosind linkurile incluse, este posibil să câștigăm comision. Reclamă Salvează elipsă Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare În cazul în care nu știați, există de fapt două tipuri de întâlniri ale pielii: cele care se încadrează în îngrijirea de sine – precum o faimoasă față sau ceara de bikini dinainte de vacanță – și cele care sunt mai critice pentru sănătatea dvs. generală (gândiți-vă: anual verificarea pielii).

Deci, cine sunt exact acești oameni care vă ajută să vă faceți pielea în formă de navă, fie pentru o ocazie specială, fie pentru un control standard? Da, vorbim despre esteticieni și dermatologi – și nu, nu sunt același lucru.

Dacă sunteți la fel de derutați ca noi (vinovați!) Și vă întrebați când ar trebui să vedeți un specialist peste celălalt, am rugat doi experți să clarifice exact ce poate face un estetician pentru pielea dvs. – în plus, cum să găsiți un estetician credibil, ce tipuri de proceduri și prețuri trebuie să vă așteptați și care sunt cele mai bune sfaturi la domiciliu pentru a vă menține pielea nou întreținută. Ce este oricum un estetician?

Un estetician este, în esență, o persoană care a urmat școala de cosmetică, a trecut un examen de licență în consiliul de stat și este calificat pentru a furniza un serviciu de epilare facială, pentru față sau corp, sau aplicație de machiaj, explică Stacy Cox, estetician și Finishing Touch Flawless Skincare Expert. Deși diferă între state, pregătirea certificată variază între 300 și 1500 de ore, spune Manon Pilon, autor, renumit educator de îngrijire a pielii și formulator pentru Nelly De Vuyst.

Și licențele trebuie să fie reînnoite periodic, iar în unele state, clasele post-universitare trebuie să fie luate pentru a concepe protocoale, adaugă Cox. Esteticienii sunt pregătiți să lucreze pe stratul superior al pielii (numit epidermul) și ajută clienții cu probleme care rulează gama de la riduri la acnee, Cox spune pentru Sănătate.

În școală, ei învață histologia pielii – modul în care pielea funcționează atât ca organ, cât și ca sistem în corp – anatomie, tipuri și afecțiuni ale pielii și cum să identifice când ceva este peste nivelul lor de educație și ar trebui să fie trimis la un dermatolog, adaugă Cox. De asemenea, esteticienii practică modalitatea adecvată de a furniza fete, ceară pentru față sau corp și aplicații de machiaj și învață cum să se asigure că un client este în siguranță și protejat pe parcursul unui tratament.

RELATED: Mai aveți nevoie de un control regulat al pielii? Explică un dermatolog Sunt esteticii într-adevăr diferiți de dermatologi?

Dermatologii frecventează școala medicală, și participă la un program de rezidențiat, care în total ar putea dura aproape 12 ani de pregătire pentru a deveni un medic autorizat. Pe de altă parte, esteticienii nu sunt medici pregătiți sau autorizați medical. „În timp ce esteticienii sunt limitați la stratul superior al pielii, un dermatolog este instruit să treacă și sub suprafața pielii și să diagnostice condițiile și bolile pielii”, spune Cox.

Dacă un estetician se confruntă cu o aluniță cu aspect suspect, care ar putea fi cancer de piele, vă vor recomanda să vedeți un dermatolog. Ea continuă, de asemenea, dermatologii să administreze rețete și medicamente pentru a trata o gamă largă de probleme de piele.

Cum găsești un estetician credibil Când cauți un estetician, Cox sugerează să începi din gura în vorbă și să întrebi prietenii și membrii familiei dacă au vreo recomandare. Apoi, căutați online pentru clinicile de îngrijire a pielii din zona dvs. și consultați site-urile și meniurile lor pentru a vedea dacă vă încântă ceva sau folosiți site-uri precum Yelp pentru a citi recenzii.

Nu te simți limitat la internet, fie: Dacă există o clinică în apropiere de cartierul sau biroul tău, oprește-te și întreabă-ți dacă poți vedea sala de tratament pentru a oferi o idee pentru spațiu. După ce vă întindeți pentru a rezerva o programare, puneți întrebări despre anii lor de experiență, precum și dacă se specializează într-o zonă, cum ar fi pielea predispusă la acnee sau pielea anti-îmbătrânire.

Și nu vă îngrijorați să cereți licența (deși este necesar prin lege să o postați în vizionare simplă) și să vă asigurați că vă simțiți confortabil și în siguranță înainte de a vă angaja la o programare, spune Cox. RELATED: 1 produs de îngrijire a pielii la care nu voi renunța niciodată, conform a 15 dermatologi Ar trebui să vezi un estetician?

Bine, ești pe gard dacă trebuie să vizitezi un medic estetician. Cine este candidatul ideal? Un singur cuvânt: Toată lumea. Indiferent dacă ești un adolescent cu rupturi hormonale sau un cetățean în vârstă cu uscăciune și riduri, este sarcina unui estetician să îți servească pielea. De la oferirea de curățări faciale profunde și masaje până la îndepărtarea acumulării de piele moartă până la scăparea punctelor negre, esteticienii ajută la refacerea tenurilor mai luminoase, explică Cox.

Pentru prima întâlnire, aduceți produsele de îngrijire a pielii pe care le utilizați acasă – pentru ca medicul estetician să afle mai multe despre rutina dvs. și să pună întrebări, recomandă Cox. Esteticianul va întreba, de asemenea, despre istoria dumneavoastră de sănătate și familie, pentru a înțelege mai bine starea pielii dvs., adaugă Pilon.

După ce vei stabili încredere, o relație și o rutină cu medicul estetician, vei putea să te apleci și să te relaxezi în timpul tratamentului. La ce vă puteți aștepta când rezervați o programare la medicul estetician?

Serviciile variază de la mini-programări la ora prânzului (de la 50 USD) la tratamente anti-îmbătrânire în profunzime, care pot dura de la 90 de minute la 2 ore (de la 100 USD la 300 USD). Puteți rezerva servicii de rutină, cum ar fi manichiură (25 USD), ceară (de la 20 USD) și spray-uri; sau tratamente zgomotoase, inclusiv terapia cu lumină infraroșie pentru a aborda ridurile și liniile fine, dispozitivele cu microcurent pentru tonifierea și ridicarea mușchilor faciali și tratamente cu oxigen pentru rehidratarea pielii.

În timp ce prețurile vor diferi în funcție de esteticianul și locația orașului, experții noștri estimează că prețurile pentru tratamente faciale vor fi de 100 USD pentru o facială de 65 minute, 130 USD pentru un tratament de 90 minute, iar prețurile pot urca apoi la 225-250 dolari, în funcție de tratament și interval de timp. RELATATE: 6 dermatologi își dezvăluie rutinele de îngrijire a pielii de iarnă 7 Sfaturi de îngrijire a pielii aprobate pentru estetician Pentru a menține pielea tânără și radiantă, esteticienii oferă șapte trucuri – de la cele mai bune ingrediente anti-îmbătrânire la produsele de piele exactă pe care ar trebui să le folosești în anii 30 și mai departe – pentru încorporați-vă în rutina dvs. între întâlniri.

Cox este un fan al bakuchiolului cu ingrediente puternice, o formă naturală de retinol pe bază de plante care ajută la minimizarea liniilor fine, a ridurilor și a petelor de vârstă, fără a irita sau usca pielea. Spre deosebire de retinol, puteți utiliza produse cu bakuchiol – cum ar fi Biossance Squalane + ser fito-retinol (72 dolari; sephora.com) – în timpul zilei cu fotosensibilitate zero, adaugă ea. „Vitamina c este un cal de încercare adevărat pentru a ajuta la strălucirea și echilibrarea tenului”, spune Cox.

Adăugați unul dintre serurile preferate de sănătate anti-îmbătrânire cu vitamina C la rotația dvs. Una dintre cele mai mari tendințe de îngrijire a pielii acasă a anului a fost dermaplanarea, notează Cox. „Acesta este un dispozitiv care îndepărtează celulele moarte ale pielii și piersicul îți este confruntat în câteva minute, iar rezultatele scad maxilarul”, afirmă ea.

Alegerea ei: Finishing Touch Flawless Dermaplane Glo (20 dolari; amazon.com), care are un dispozitiv de protecție încorporat și o țeavă cu lumină LED, care acționează ca un ghid turistic literal al feței tale. Pur și simplu spălarea feței cu apă nu poate fi doar o uscare super, dar poate arunca și echilibrul pielii, deoarece apa are un pH de 7, iar un nivel sănătos al pH-ului este considerat 5,5, subliniază Pilon.

Ea sfătuiește să fie întotdeauna sigur să curățați pielea dimineața și noaptea cu un demachiant pentru lapte dacă pielea este uscată sau cu un demachiant blând – cum ar fi CeraVe Foaming Cleanser facial (17 dolari; amazon.com) – dacă aveți pielea grasă sau combinată. Urmați cu un toner pentru a reechilibra pielea. L-ați auzit înainte (și este posibil să nu respectați în continuare), dar aplicați o protecție solară minerală cu SPF 30 sau mai mare pe piele zilnic pentru a vă proteja de razele UVA și UVB, recomandă Pilon.

Dacă ai peste 30 de ani, ar trebui să folosești o cremă pentru ochi, spune Pilon. Și dacă aveți peste 50 de ani, ar trebui să încorporați o cremă de noapte sau ser în rutina de piele, cu ingrediente precum acidul hialuronic și peptide pentru a stimula colagenul și elastina în piele, adaugă ea. Exfolierea ușoară și slăbirea pielii moarte o dată pe săptămână este esențială dacă doriți ca produsele anti-îmbătrânire să pătrundă mai bine, explică Pilon.

În loc să folosești un scrub dur cu margele care ar putea provoca micro lacrimi în piele, optează pentru un exfoliant lichid, cum ar fi The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution (8 $; sephora.com). Pentru a obține poveștile noastre de top în căsuța de e-mail, înscrieți-vă la buletinul de viață sănătos Produsul One Skincare Jonathan Van Ness recomandă întotdeauna tuturor Poate să vă surprindă.

De Susan Brickell 12 mai 2020 Fiecare produs pe care îl oferim a fost selectat și revizuit în mod independent de echipa noastră editorială. Dacă efectuați o achiziție folosind linkurile incluse, este posibil să câștigăm comision.

Reclamă Salvează elipsă Pin FB Mai mult Tweet Email Email iphone Trimite mesaj text printare Dacă v-ați plimbat prin Queer Eye de Netflix, șansele sunt, v-ați îndrăgostit de Jonathan Van Ness – expertul îngrijitor hilar, aprig, strălucitor, cu păr lung, care acționează ca un ghid de auto-îngrijire, ajutând bărbații și femeile să se reconecteze. cu ei înșiși și se simt bine în pielea lor. Ceea ce s-ar putea să nu știi despre Van Ness este că, pe lângă faptul că este un guru al frumuseții, senzația de 33 de ani este, de asemenea, un comediant, gimnastă, patinator, yogi, activist, cel mai vândut autor din New York Times (vezi cartea sa Peste The Top: A Raw Journey to Self-Love), o regină profesionistă de dans a cafelei de dimineață și un părinte de pisică autoproclamată (I-ai văzut producția de Instagram CATV?) – deci este de la sine înțeles, este ocupat AF.